Αντηλιακή κρέμα με SPF 30

Αντιηλιακή κρέμα σώματος με δείκτη προστασίας SPF 30 από τη La Vie Naturelle. ας παρέχουμε ολοκληρωμένη προστασία και περιποίηση απέναντι στον ήλιο και τις επιβλαβείς ακτινοβολίες με τα φυτικά μας προϊόντα. Τα αντηλιακά μας είναι φυτικά, με ήπια και φιλική για το περιβάλλον και την επιδερμίδα σύνθεση. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης και απολαύστε τον ήλιο άφοβα.

Περισσότερες πληροφορίες

12,30€

Περισσότερες πληροφορίες

Αντηλιακή κρέμα σώματος SPF 30

Στη σελίδα μας θα βρείτε την Αντιηλιακή κρέμα σώματος SPF 30 της La Vie Naturelle για ολοκληρωμένη προστασία και περιποίηση απέναντι στον ήλιο και τις επιβλαβείς ακτινοβολίες. Βρείτε το προϊόν που σας εξυπηρετεί, βάσει του δείκτη προστασίας, SPF και βγείτε άφοβα στον ήλιο.

Μην ξεχνάτε! Το αντηλιακά σώματος και προσώπου είναι απαραίτητα ακόμα και μετά το καλοκαίρι και επιπλέον, θα πρέπει να τα εφαρμόζουμε σε όλο μας το σώμα, ακόμα κι αν φοράμε μακριά ρούχα, προκειμένου να διασφαλίσουμε πιο σίγουρη κάλυψη.

Δεν θα πρέπει να παραμελούμε τις οδηγίες χρήσης, αν θέλουμε να έχει αποτέλεσμα το προϊόν. Διαβάστε με προσοχή και ακολουθήστε τις ενδείξεις για σωστή εφαρμογή και χρήση του αντηλιακού!

Η Αντιηλιακή κρέμα σώματος SPF 30 της La Vie Naturelle σίγουρα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας!

Και για εσάς, που είστε ήδη μαυρισμένες ή έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το λάδι μαυρίσματός μας με καρότο και εκχυλίσματα φρούτων. Δείτε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αντηλιακά σώματος - Αντηλιακή κρέμα σώματος

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: 

Είναι σημαντικό να ακολουθηθούν οι παρακάτω οδηγίες βήμα-βήμα ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα: 

1) Εφαρμογή του αντιηλιακού 20-30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο.

2) Αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο μεταξύ 12:00 - 16:00.

3) Εφαρμόζουμε το αντιηλιακό κάθε 2 ώρες.

4) Να χρησιμοποιήστε το αντιηλιακό ακόμα και αν νιώθετε προστατευμένοι.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: 250ml

3 other products in the same category: