Λάδι μαυρίσματος με καρότο

Λάδι μαυρίσματος με καρότο από τη La Vie Naturelle. Το καρότο θεωρείται ο νούμερο ένα φυσικός τρόπος για ένα τέλειο μαύρισμα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και κυρίως σε προβιταμίνη Α, όπου μετατρέπεται σε βιταμίνη Α, η οποία βοηθάει στην δημιουργία νέων κυττάρων. Δοκιμάστε τη σε μαυρισμένο δέρμα για αποτέλεσμα που διαρκεί.

Περισσότερες πληροφορίες

9,50€

Περισσότερες πληροφορίες

Λάδι μαυρίσματος με καρότο

Λάδι μαυρίσματος με καρότο από την La Vie Naturelle. Διατηρήστε βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα ακόμα και μετά το καλοκαίρι με το φυτικό μας λάδι. Περιέχει έλαια καρότου, καρύδας και αμυγδάλου, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, που ενθαρρύνουν το φυσικό μαύρισμα. Το προϊόν αυστηρά σε γυναίκες με σκουρόχρωμη ή ήδη μαυρισμένη επιδερμίδα. Δεν συνίσταται για ανοιχτόχρωμο ή λευκό δέρμα.

Λάδι μαυρίσματος με καρότο από τη La Vie Naturelle

Το λάδι μαυρίσματος της La Vie Naturelle προσφέρει βαθύ και φυσικό μαύρισμα, που διαρκεί όλο το χρόνο, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε καρότο, έλαια και βιταμίνες.

Από μόνο του το καρότο θεωρείται ο νούμερο ένα φυσικός τρόπος για ένα τέλειο μαύρισμα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και κυρίως σε προβιταμίνη Α, όπου μετατρέπεται σε βιταμίνη Α όταν έρθει σε επαφή με το σώμα μας. Η βιταμίνη αυτή βοηθάει στην δημιουργία νέων κυττάρων.

Το καροτέλαιο αυξάνει την παραγωγή μελαμίνης, η οποία είναι υπεύθυνη για το χρώμα στο δέρμα μας. Συνδυάζεται ιδανικά με το έλαιο καρύδας και αμυγδάλου, που επίσης περιέχονται στο λάδι μαυρίσματος μας. Τα έλαια αυτά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και συμβάλλουν στην υγεία της επιδερμίδας μας.

Αν λοιπόν επιθυμείτε να αποκτήσετε βαθύ μαύρισμα που διαρκεί, εμπιστευθείτε το λάδι μας με καρότο, έλαια και βιταμίνες. Μην ξεχνάτε όμως ότι ο ήλιος είναι επιβλαβής. Φροντίστε λοιπόν να λαμβάνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις και να μην αμελείτε ποτέ το αντηλιακό σας!

Η La Vie Naturelle προσφέρει αντηλιακά σώματος, υψηλής προστασίας. Στο e-shop μας θα βρείτε αντηλιακά σώματος με δείκτη προστασίας SPF 20 και SPF 30. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και ευχαριστηθείτε τον ήλιο άφοβα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

ΗΛΙΚΙΕΣ: Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

ΧΡΗΣΗ: ΠΡΟΣΟΧΗ! Να χρησιμοποιείται μόνο σε ήδη μαυρισμένο δέρμα - ΑΥΣΤΗΡΩΣ!! Δεν συνιστάται σε ανοιχτόχρωμο/λευκό δέρμα. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:  έλαιο καρότου, έλαιο καρύδας, έλαιο αμυγδάλου, βιταμίνη Ε.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: 200 ml

Customers who bought this product also bought:

3 other products in the same category: