Ανάπλαση και Σύσφιξη Προσώπου

Ανάπλαση και Σύσφιξη Προσώπου

  Καλώς ήρθατε σε ακόμη ένα άρθρο του blog της La Vie Naturelle, σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για την ανάπλαση και σύσφιξη προσώπου

  Όσοι μας γνωρίζετε και έχετε καταλάβει την φιλοσοφία μας, θα ξέρετε πως λατρεύουμε την φροντίδα της επιδερμίδας και καθημερινά εργαζόμαστε με αγάπη και ζήλο πάνω σε αυτό.

  Στόχος μας είναι με τα φυτικά καλλυντικά, τα οποία περιέχουν εξαιρετικά συστατικά να σας χαρίζουμε το καλύτερο δέρμα που θα μπορούσατε να έχετε, έτσι ώστε να βάφεστε μόνο για να τονίσετε τα όμορφα χαρακτηριστικά σας και όχι για να καλύψετε ατέλειες. Για εμάς το όμορφο δέρμα δεν είναι ουτοπία, αλλά γεγονός και μπορείτε να το πετύχετε με μία ρουτίνα περιποίησης, την οποία φυσικά θα πρέπει να τηρείτε.

  Σε αυτό το άρθρο θα δώσουμε λύση σε δύο θέματα της επιδερμίδας, τα οποία απασχολούν αρκετούς ανθρώπους εκεί έξω. Αυτά είναι: η ανάπλαση και η σύσφιξη.

  Με την πάροδο του χρόνου, αλλά και με τον τρόπο ζωής μας πολλές φορές επιβαρύνουμε την υγεία της επιδερμίδας μας, η οποία χάνει την λάμψη, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της. Ευτυχώς όμως, για εμάς η φύση μας έχει χαρίσει όλα εκείνα τα ‘’μαγικά’’ συστατικά, τα οποία χρειαζόμαστε για να επαναφέρουμε το δέρμα μας στην αρχική του κατάσταση και να επανορθώσουμε τις όποιες βλάβες.

  Δύο από τα πιο σημαντικά συστατικά της κοσμητολογίας σήμερα είναι το υαλουρονικό οξύ και το χαβιάρι. Καθένα από τα οποία έχει πολύ σημαντικές ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν πολύ την επιδερμίδα. Ως skincare maniacs στη LaVieNaturelleδεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αυτά τα συστατικά να μας ξεφύγουν και για αυτό χρησιμοποιήσαμε με καθένα από αυτά ειδικά προϊόντα για εξειδικευμένες ανάγκες.

  Πάμε τώρα να τα δούμε το καθένα ξεχωριστά:

Κρέμα Σύσφιξης με υαλουρονικό οξύ

 Υαλουρονικό οξύ: το θαυματουργό αυτό μόριο χαρίζει τρομερή ενυδάτωση στο δέρμα μιας που μπορεί να συγκρατεί δέκα χιλιάδες φορές το βάρος του σε νερό!!!! Είναι εξαιρετικό λοιπόν για να επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα, να δώσει σύσφιξη και να γεμίσει ρυτίδες. Ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει ο ίδιος υαλουρονικό οξύ, όμως από μία ηλικία και μετά οι ρυθμοί παραγωγής μειώνονται, εκεί επεμβαίνουμε εμείς όπου με ειδικά προϊόντα δίνουμε στο δέρμα το υαλουρονικό οξύ που χρειάζεται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ορούς, όσο και σε κρέμες με εξαιρετικά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές. Στη La Vie Naturelle θα βρείτε την

Τόσο η κρέμα, όσο και ο ορός μετά από συστηματική και σωστή χρήση βοηθούν στην σύσφιξη και επαναφορά τις επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε τα και απολαύστε ξανά ένα όμορφο δέρμα.

Αντιγηραντική κρέμα με χαβιάρι

  Χαβιάρι: τα τελευταία χρόνια το συστατικό αυτό έχει αρχίσει να εκτιμάτε πολύ από τον κόσμο της κοσμητολογίας. Λόγω των συστατικών του είναι ικανό να δημιουργήσει αναγέννηση κυττάρων και ιστών κάτι το οποίο βοηθά πολύ στις επιδερμίδες όπου εμφανίζουν σημάδια γήρανσης να επανέλθουν. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες & ιχνοστοιχεία και έχει εξαιρετική δράση στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Βοηθάει πολύ , επίσης ,σε επιδερμίδες οι οποίες έχουν υποστεί βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία, όπως και σε προχωρημένες περιπτώσεις ,όπως είναι η φωτογήρανση.

  Στην ευρεία γκάμα των φυτικών μας καλλυντικών δεν θα μπορούσε να λείπει ένα προϊόν με χαβιάρι, για αυτό δημιουργήσαμε για εσάς την αντιγηραντική κρέμα με χαβιάρι η οποία αποτελεί ένα προϊόν θαυματουργό με άμεσα αποτελέσματα, το οποίο υπόσχεται να δώσει λύση σε θέματα γήρανσης και φωτογήρανσης. Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να αποκτήσετε την κρέμα και να την εφαρμόζετε συστηματικά, διότι τα πάντα στο skincareείναι θέμα ρουτίνας και συνέπειας.

  Να μην ξεχνάτε πως η φύση μας έχει δώσει ότι χρειαζόμαστε για ένα όμορφο δέρμα.

  Επισκεφθείτε τη σελίδα μας και μην ξεχάσετε να μας αφήσετε τα σχόλιά σας για ό.τι σας απασχολεί.

  Να φροντίζετε τον εαυτό σας και να χαμογελάτε!

Copywriter: Maria Nastou

Η Νάστου Μαρία είναι αρθρογράφος και λατρεύει να γράφει για όσα αγαπά και την εμπνέουν. Λατρεύει την ομορφιά και το υπέροχο δέρμα. Συνεργάζεται με γνωστά ελληνικά onlinemagazinesως guest beauty

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: