Περιποίηση Μαλλιών.

Περιποίηση Μαλλιών.

Φίλες και φίλοι του beautyblog της LaVieNaturelle,έφτασε η στιγμή  να μιλήσουμε για την περιποίηση των μαλλιών μας και οφείλω να ομολογήσω πως αυτό το κομμάτι μας δυσκολεύει, ενώ τα βήματα για υγιή μαλλιά είναι λίγα και απλά.

  Ξεκινώντας από τα πιο απλά θα ήθελα ,να επισημάνω πως το σαμπουάν που χρησιμοποιούμε, θα πρέπει να ανταποκρίνεται στον τύπο μαλλιών μας και στις ανάγκες τους και να μην το διαλέγουμε ,ας πούμε από τη συσκευασία ή τη μυρωδιά. Επίσης, δεν θα πρέπει να φοβόμαστε τις αλλαγές. Όταν οι ανάγκες των μαλλιών μας μεταβάλλονται ,τότε αλλάζουμε τα προϊόντα μας.

 Extratip: Για την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας χρησιμοποιείστε ένα σαμπουάν απαλό, το οποίο θα σέβεται το τριχωτό της κεφαλής. Το σαμπουάν μαλλιών της LaVieNaturelle είναι ιδανικό, διότι σέβεται το τριχωτό της κεφαλής ενώ παράλληλα περιποιείται την τρίχα.

 Αφού έχουμε επιλέξει το σωστό σαμπουάν ,θα πρέπει στη συνέχεια να βεβαιωθούμε πως η θερμοκρασία του νερού, με την οποία λουζόμαστε είναι η ιδανική. Για να μην βλάπτουμε το τριχωτό της κεφαλής μας καλό θα ήταν να λουζόμαστε πάντα με χλιαρό και όχι με καυτό νερό. Για περισσότερη λάμψη στο τέλος του λουσίματος χρησιμοποιήστε κρύο νερό.

  Μετά το λούσιμο και σε κάθε λούσιμο χρειάζεσαι οπωσδήποτε μαλακτική κρέμα μαλλιών ή αλλιώς όπως είναι πιο γνωστό το προϊόν αυτό conditioner. Toconditioner είναι απαραίτητο για τα μαλλιά μας και πρέπει να ταιριάζει στον τύπο και στις ανάγκες τους ανάλογα με την περίοδο. Βοηθά τα μαλλιά να είναι μαλακά, ενυδατωμένα και φυσικά να μην τραυματίζονται οι θύλακες κατά το χτένισμα. Στη LavieNaturelle θα βρεις μία μαλακτική κρέμα μαλλιών με το πιο έξυπνο απλικατέρ όπου κάνει την εφαρμογή του παιχνίδι! Extratip: ψέκασε με τη μαλακτική κρέμα τη βούρτσα σου και στη συνέχεια χτένισε τα μαλλιά σου για να μπορέσει το προϊόν, να κατανεμηθεί παντού σωστά.

  Δυστυχώς, μόνο η μαλακτική κρέμα σε κάθε λούσιμο δεν αρκεί για αυτό φρόντισε να βάλεις στη ρουτίνα σου μία μάσκα μαλλιών ,την οποία θα χρησιμοποιείς μία με δύο φορές την εβδομάδα.

  Πες ναι στις βούρτσες νέες γενιάς! Η όμορφη εμφάνιση των μαλλιών μας κρίνεται κατά από πολύ από την υγεία του τριχωτού και αυτό είναι αδύνατο να συμβεί όταν χρησιμοποιούμε τις βούρτσες παλιάς τεχνολογίας, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από σκληρά και αιχμηρά υλικά. Πλέον στην αγορά μπορείς να βρεις νέας τεχνολογίας βούρτσες κατασκευασμένες συνήθως από σιλικόνη, οι οποίες σέβονται και δεν τραυματίζουν τους θύλακες και τις τρίχες.

  Μην ξεχνάς τη σημασία της σωστής ενυδάτωσης και της ισορροπημένης διατροφής. Οι τρίχες θρέφονται από το αίμα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι συνήθειες και ο τρόπος ζωής μας να ΄΄φαίνονται΄΄ άμεσα στην ποιότητα των μαλλιών μας.

  Τελικά ,δεν είναι και τόσο δύσκολο να αποκτήσεις τα μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν, το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα σωστά προϊόντα, μία καλή ρουτίνα περιποίησης και ισορροπημένη διατροφή.

Η Νάστου Μαρία είναι αρθρογράφος και λατρεύει να γράφει για όσα αγαπά και την εμπνέουν. Λατρεύει την ομορφιά και το υπέροχο δέρμα. Συνεργάζεται με γνωστά ελληνικά online magazines ως guest beauty editor.

 

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: