Περιποίηση Σώματος

Περιποίηση Σώματος

  Το καλοκαίρι είναι μια εποχή γνωστή για την ανεμελιά της και τις ατέλειωτες ξέγνοιαστες ώρες κάτω από τον ήλιο. Ο ήλιος μας προσφέρει ένα υπέροχο χρώμα και πολλή χαρά ,έχει όμως και κάποιες αρνητικές επιπτώσεις στο δέρμα.

 Είναι πλέον Σεπτέμβριος και όλοι μας σχεδόν έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητά μας και στις δουλειές μας.  Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για να απαλύνουμε τα σημάδια που άφησε ο ήλιος στο δέρμα μας.

  Η χρήση αντιηλιακού είναι απαραίτητη ,τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα. Ελπίζω ,λοιπόν, ότι όλοι σας φορέσατε σωστά τα αντιηλιακά σας το καλοκαίρι. Όμως, ο ήλιος δεν είναι ο μόνος που επιβαρύνει την επιδερμίδα το καλοκαίρι. Η θάλασσα, η  υπερβολική ζέστη και το νερό από τις πισίνες έχουν ως συνέπεια την αφυδάτωση της επιδερμίδας. Για να ανακτήσει η επιδερμίδα μας την λάμψη, αλλά και την χαμένη της ενυδάτωση ,χρειάζεται μία ρουτίνα περιποίησης με τα κατάλληλα προϊόντα.

  Αρχικά στο ντους φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε ,όσο πιο ήπια και ενυδατικά προϊόντα γίνεται. Το αφρόλουτρό μας πρέπει να σέβεται την επιδερμίδα μας καθώς την καθαρίζει ,έτσι ώστε να μην την τραυματίζει και την αφυδατώνει. Το αφρόλουτρο της LaVieNaturelleμε έλαιο καρύδας καθαρίζει απαλά χωρίς να επιβαρύνει το δέρμα.

  Στη συνέχεια επενδύστε σε κάτι πιο ενυδατικό όπως ,είναι τα προϊόντα νέας γενιάς, τα οποία είναι ενυδατικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο ντους. Ένα τέτοιο προϊόν είναι και το in shower conditioner της LaVieNaturelle. Πλούσιο σε αλόη  βοηθά στην βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας και στη θρέψη της, δηλαδή ακριβώς όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

  Έπειτα πρέπει να ασχοληθείτε με την απολέπιση της επιδερμίδας σας, ένα βήμα, το οποίο είναι απαραίτητο για να μπορέσει το δέρμα σας, να αποβάλλει την κάθε περιττή ουσία και να αναζωογονηθεί. Για να πετύχει, όμως η απολέπιση θα πρέπει το προϊόν scrub που θα χρησιμοποιηθεί, να μην την τραυματίζει και να είναι αρκετά ενυδατικό. Το scrub σώματος της LaVieNaturelleείναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην απολέπιση, ενώ παράλληλα ενυδατώνει αρκετά την επιδερμίδα χάρη στο βούτυρο καριτέ που περιέχει.

  Τέλος ,σημαντικό ρόλο παίζει η ενυδάτωση του σώματος  μετά το ντουζ με τα κατάλληλα προϊόντα. Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας και τον τύπο της μπορούμε να επενδύσουμε ,είτε σε ένα bodybutter είτε σε μία κρέμα σώματος. Η κρέμα σώματος με αμυγδαλέλαιο της LaVieNaturelle χαρίζει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Ωστόσο για τις πιο ξηρές επιδερμίδες ή για τις επιδερμίδες που έχουν ανάγκη πιο βαθιά ενυδάτωση, σας προτείνουμε το bodybutter της LaVieNaturelle που είναι πλούσιο σε βούτυρο καριτέ και κακάο και προσφέρει στην επιδερμίδα πλούσια ενυδάτωση και βαθιά λάμψη ,ενώ παράλληλα προφυλάσσει την επιδερμίδα από την ακτινοβολία και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

  Να μην ξεχνάτε να φροντίζετε το δέρμα του σώματος ,διότι είναι το μόνο ρούχο που θα φοράτε για πάντα… Και φυσικά να μην ξεχνάτε να πίνετε νερό!!

Copywriter: Maria Nastou

Η Νάστου Μαρία είναι αρθρογράφος και λατρεύει να γράφει για όσα αγαπά και την εμπνέουν. Λατρεύει την ομορφιά και το υπέροχο δέρμα. Συνεργάζεται με γνωστά ελληνικά onlinemagazinesως guestbeautyeditor.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: