Μαύροι Κύκλοι

Μαύροι Κύκλοι

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που απασχολούν γυναίκες κάθε ηλικίας είναι η εμφάνιση μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Οι μαύροι κύκλοι είναι δυνατόν να εμφανιστούν ακόμη και στους άντρες. Μπορούν, να εμφανιστούν σε όλες τις ηλικίες και η αιτία της δημιουργίας τους δεν είναι μόνο μία.

Τα αίτια της εμφάνισης των μαύρων κύκλων είναι πολλά,  τα περισσότερα από τα οποία οφείλονται στον τρόπο ζωής μας. Η κακή διατροφή, οι λίγες ώρες ύπνου, η αφυδάτωση, το κάπνισμα και η χρήση αλκοόλ τείνουν να κάνουν το πρόβλημα πιο έντονο. Στην εμφάνιση των μαύρων κύκλων παίζει επίσης σημαντικό ρόλο και η έλλειψη συγκεκριμένων στοιχείων από τον οργανισμό όπως : ο σίδηρος αλλά και η βιταμίνη Β. Η κακή κυκλοφορία του αίματος δημιουργεί επίσης μαύρους κύκλους. Σε αυτό το σημείο δεν θα πρέπει, να παραλείψουμε και μία ακόμη αιτία εμφάνισης των μαύρων κύκλων  η οποία είναι η κληρονομικότητα.

Για καλή μας τύχη ,όμως, πλέον η επιστήμη της κοσμητολογίας έχει προχωρήσει και εξελιχθεί τόσο πολύ, που ακόμη και ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα όπως οι μαύροι κύκλοι, οι οποίοι εκτός από την εικόνα μας χαλούν και τη διάθεση, έχει πλέον πολλούς τρόπους αντιμετώπισης ανάλογα πάντα με την αιτία ή τις αιτίες που δημιουργούν το πρόβλημα .

Ως υπέρμαχοι του υγιούς δέρματος στη LaVieNaturelleέχουμε δημιουργήσει μία κρέμα ματιών πλούσια σε καφεΐνη, ένα δραστικό συστατικό, το οποίο είναι γνωστό ,διότι βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος  με αποτέλεσμα το βλέμμα να φαίνεται πιο ξεκούραστο και σταδιακά να εξαφανίζονται εντελώς οι μαύροι κύκλοι.

Εκτός όμως από μία καλή κρέμα για να δούμε πραγματική αλλαγή στην περιοχή των ματιών και μία οριστική λύση στο θέμα των μαύρων κύκλων θα πρέπει να αλλάξουμε τρόπο ζωής. Ξεκινώντας πάντα πίνοντας τη σωστή ποσότητα νερού και ακολουθώντας μία ισορροπημένη όσο το δυνατόν διατροφή και φυσικά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τη σημασία του ύπνου για την υγεία μας και την εμφάνισή σας και φυσικά δεν μετρούν μόνο οι ώρες που κοιμόμαστε, αλλά και πιο διάστημα μέσα στη νύχτα με ιδανικότερη ώρα για να κοιμηθούμε πριν τα μεσάνυχτα.

Όπως σε κάθε άλλη περίπτωση, το ίδιο ισχύει και με τους μαύρους κύκλους, με μια ισορροπημένη καθημερινότητα και μία σωστή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σε λίγο καιρό θα αποτελούν μακρινή ανάμνηση.

Κρέμα Ματιών για μαύρους κύκλους 

Γιατί είναι απαραίτητη η κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους? Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μας προσδίδουν μια κουρασμένη, άτονη όψη. Πολλές είναι οι αιτίες που προκαλούν τους μαύρους κύκλους, όπως για παράδειγμα η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή, η αφυδάτωση ή ακόμα και η κληρονομικότητα. Η κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους από την La Vie Naturelle είναι ο σύμμαχος σας στη καταπολέμηση των μαύρων κύκλων και την όψη του δέρματος στην περιοχή των ματιών. Το κολλαγόνο, μια απαραίτητη πρωτεΐνη για το δέρμα, τονώνει και αναδομεί την επιδερμίδα δίνοντας της συγχρόνως ελαστικότητα. Το ροδόνερο έχει ανακουφιστικές και λευκαντικές ιδιότητες, που σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ στη βελτίωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια.

Copywriter: 

Η Νάστου Μαρία είναι αρθρογράφος και λατρεύει να γράφει για όσα αγαπά και την εμπνέουν. Λατρεύει την ομορφιά και το υπέροχο δέρμα. Συνεργάζεται με γνωστά ελληνικά online magazines ως guest beauty editor.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: