Αντρική Περιποίηση

Αντρική Περιποίηση

Έως τώρα στο blog της La Vie Naturelle έχουμε αναλύσει αρκετά θέματα για τη γυναικεία περιποίηση έφτασε η στιγμή να αναφερθούμε και στην περιποίηση της επιδερμίδας των ανδρών.

Σε ό,τι αφορά το ανδρικό skin careθα λέγαμε αρχικά πως είναι μία έννοια λιγάκι παρεξηγημένη και πως οι άντρες το αμελούν και ίσως μερικές φορές το αντιμετωπίζουν  ως θέμα taboo. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα διότι ακόμη και το ανδρικό δέρμα έχει ανάγκες οι οποίες μπορούν να καλυφθούν μόνο από συγκεκριμένα προϊόντα. Η La Vie Naturelleέχει μία εξειδικευμένη σειρά περιποίησης με ποιοτικά και φυτικά καλλυντικά για να καλύψουν κάθε ανάγκη του αντρικού δέρματος.

Η αντρική επιδερμίδα όπως ακριβώς και η γυναικεία χωρίζεται στους ίδιους τύπους: λιπαρή, μεικτή, ξηρή, και κανονική. Εννοείται πως κάθε τύπος έχει διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται συγκεκριμένα προϊόντα. Το ανδρικό δέρμα έχει διαφορετική δομή από το γυναικείο και σε αυτό παίζουν φυσικά ρόλο και οι διαφορετικές ορμόνες. Το ανδρικό δέρμα εξαιτίας αυτών των ορμονών είναι πιο ‘’παχύ’’. Ακόμη μία διαφορά αυτών των ορμονών είναι η ανάπτυξης γενειάδας. Η διαφορετική δομή του ανδρικού δέρματος δεν σημαίνει όμως ότι δέρμα δεν ταλαιπωρείται και δεν χρειάζεται φροντίδα.

Η ανάπτυξη γενειάδας και το συνεχές ξύρισμα έχουν ως αποτέλεσμα την αφυδάτωση και την ξηρότητα της επιδερμίδας. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να γίνεται χρήση αρχικά ενός καλού αφρού ξυρίσματος πλούσιου σε ευεργετικά συστατικά τα οποία βοηθούν τόσο στο εύκολο ξύρισμα αλλά περιποιούνται κιόλας την επιδερμίδα έτσι ώστε να μην ερεθίζεται. Ένα τέτοιο προϊόν είναι ο αφρός ξυρίσματος της LaVieNaturelleο οποίος αποτελεί ένα επαναστατικό προϊόν καθώς είναι από τους λίγους φυτικούς αφρούς που κυκλοφορούν στην αγορά.

Στη συνέχεια της ανδρικής περιποίησης ακολουθεί ένα καλό after shave. Το after shave αποτελεί ένα σημαντικό βήμα απαραίτητο πάντα μετά το ξύρισμα. Πρέπει το aftersaveνα είναι φτιαγμένο από  αγνά συστατικά, τα οποία θα χαρίσουν στο δέρμα βελούδινη αίσθηση. Ένα τέτοιο προϊόν δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή της LaVieNaturelle.

Για όσους βέβαια προτιμούν μακριά γενειάδα η La Vie Naturelleέρχεται να πρωτοτυπήσει για ακόμη μία φορά με ένα καινοτόμο προϊόν, το λάδι για μούσια. Το λάδι αυτό αποτελεί ένα προϊόν καθημερινής περιποίησης για άντρες, το οποίο χάρη στα ευεργετικά συστατικά από τα οποία αποτελείται θρέφει και δυναμώνει την τρίχα. Έτσι έχετε μία όμορφη και περιποιημένη γενειάδα, την οποία χαίρεστε να αντικρίζετε στον καθρέφτη κάθε πρωί.

Αντρικά προϊόνταΛάδι για μούσια , Αφρός ξυρίσματος και After Shave Gel 

Copywriter: Maria Nastou 

Η Νάστου Μαρία είναι αρθρογράφος και λατρεύει να γράφει για όσα αγαπά και την εμπνέουν. Λατρεύει την ομορφιά και το υπέροχο δέρμα. Συνεργάζεται με γνωστά ελληνικά online magazines ως guest beauty editor.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: