Crystalide .

Crystalide .

Το Crystalide είναι ένα βιοσυμβατό πεπτίδιο, το οποίο μιμείται το highlighter στο μακιγιάζ μόνο που αυτό λειτουργεί στο εσωτερικό του δέρματος και αποκαλύπτει την ποιο όμορφο και λαμπερή εκδοχή του.

Μία επιδερμίδα για να είναι όμορφη χρειάζεται φροντίδα τόσο  από μέσα όσο και από  έξω. Το μακιγιάζ είναι ένα ΄΄εργαλείο΄΄ το οποίο χρησιμοποιείται για να αναδείξει τα ΄΄δυνατά΄΄ στοιχεία της επιδερμίδας. Αυτό σημαίνει όμως πως η επιδερμίδα χρειάζεται φροντίδα από ιδιαίτερα συστατικά για να είναι όμορφη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Στη La Vie Naturelle είμαστε υπέρμαχοι ενός φυσικά όμορφου δέρματος για αυτό και τα καλλυντικά μας είναι φτιαγμένα από συστατικά που ΄΄αγαπούν΄΄ και ΄΄σέβονται΄΄ το δέρμα όπως το Crystalide.

Δράση στο δέρμα:

Το Crystalide ενσωματώνεται με τα εσωτερικά στρώματα της επιδερμίδας και από μέσα προς τα έξω δίνει στο δέρμα την πιο καθαρή και διάφανη εκδοχή της και είναι τόσο καθαρή και όμορφη όσο ένας κρύσταλλος. Ενυδατώνει, λειαίνει, δίνει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, λειτουργεί δηλαδή σαν το καλύτερο foundation χωρίς να χρειάζεται να είσαι βαμμένη. Ένα θαύμα της φύσης κλεισμένο σε ένα βαζάκι καλλυντικών.

Χρήση:

Για να αποδώσει καλύτερα το Crystalide ως συστατικό χρειάζεται να χρησιμοποιείται έως και δύο εβδομάδες συνεχόμενα για τα πρώτα αποτελέσματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα φροντίδας, ενυδάτωσης και aftersun. Ιδανικό προϊόν αποτελεί ο νέος αναπλαστικός και αντιγηραντικός ορός της La Vie Naturelle, πλούσιος σε Crystalide είναι το τέλειο προϊόν για να αναδείξει την πιο όμορφη εκδοχή της επιδερμίδας σου. Μέσα σε έξι εβδομάδες θα βλέπεις το πιο λείο και διάφανο σαν κρύσταλλο πρόσωπο που είχες ποτέ, γιατί το δέρμα είναι καλό να το φροντίζουμε εσωτερικά και μετά εξωτερικά!

Η Νάστου Μαρία είναι αρθρογράφος και λατρεύει να γράφει για όσα αγαπά και την εμπνέουν. Λατρεύει την ομορφιά και το υπέροχο δέρμα. Συνεργάζεται με γνωστά ελληνικά online magazines ως guest beauty editor.
Copywriter: Maria Nastou 

Η Νάστου Μαρία είναι αρθρογράφος και λατρεύει να γράφει για όσα αγαπά και την εμπνέουν. Λατρεύει την ομορφιά και το υπέροχο δέρμα. Συνεργάζεται με γνωστά ελληνικά online magazines ως guest beautyeditor.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: