Σημαντικές συμβουλές για τη διατήρηση μαυρίσματος

Σημαντικές συμβουλές για τη διατήρηση μαυρίσματος

Στο άρθρο αυτό θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση μαυρίσματος και τη θρέψη της επιδερμίδας.

Ψάχνετε να βρείτε τρόπους για να διατηρήσετε το μαύρισμα του καλοκαιριού; Ίσως θα έπρεπε να ρίξετε μία μόνο ματιά στα καλλυντικά της La Vie Naturelle η οποία σας εγγυάται και σας δίνει σημαντικές συμβουλές στη διατήρηση του καλοκαιρινού μαυρίσματος.

Συμβουλές για τη διατήρηση μαυρίσματος από τη La Vie Naturelle

Αρχικά ένα Body Butter θεωρείται αναγκαίο το καλοκαίρι καθώς και η ίδια η επιδερμίδα το ζητά απεγνωσμένα. Με τις ακτίνες του ηλίου και την αύξηση της μελανίνης το δέρμα ξεραίνετε και αναζητά ενυδάτωση. Το Body Butter χρησιμοποιείται για τη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας καθώς προσδίδει ελαστικότητα στο δέρμα , μεταξένια υφή και αποτρέπει οποιοδήποτε ερεθισμό του δέρματος από εγκαύματα του ήλιου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση μαυρίσματος της επιδερμίδας είναι η εφαρμογή ενός Scrub σώματος το οποίο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ακόμη και 3 φορές της εβδομάδα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Με αυτό τον τρόπο, εκτός του ότι αποβάλλουμε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας μας αφαιρούμε ποσοστό μελανίνης το οποίο είναι άχρηστο και ανανεώνουμε το δέρμα μας για την επόμενη έκθεση στον ήλιο.

Τέλος σημαντικό είναι να επισημάνουμε πως η La Vie Naturelle έχει ως στόχο την περιποίηση σας με συστατικά μη βλαβερά και βοηθά το δέρμα να ανανεωθεί, να προστατευτεί και να λάμψει.

Σας φάνηκαν χρήσιμες οι συμβουλές μας για τη διατήρηση μαυρίσματος και την περιποίηση της επιδερμίδας; Πείτε μας τι σκέφτεστε στα σχόλια!

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: