Καθημερινός καθαρισμός προσώπου και γιατί είναι απαραίτητος

Καθημερινός καθαρισμός προσώπου και γιατί είναι απαραίτητος

Πώς γίνεται σωστά ο καθημερινός καθαρισμός προσώπου και γιατί είναι απαραίτητος;

Στο άρθρο αυτό θα εξηγήσουμε πώς γίνεται σωστά ο καθημερινός καθαρισμός προσώπου αλλά και γιατί είναι απαραίτητος για υγιές και λαμπερό δέρμα.

Η επιδερμίδα μας κουράζεται καθημερινά και φθείρεται από το μακιγιάζ, την άστατη διατροφή, το κάπνισμα αλλά και τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Για αυτό έχει ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και καθαρισμό πρωί και βράδυ για να διατηρείται λαμπερό και νεανικό..

Καθημερινός καθαρισμός προσώπου 

Απαραίτητος βέβαια θεωρείται ο βραδινός καθαρισμός καθώς κατά τη διάρκεια που κοιμόμαστε το δέρμα εργάζεται για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και για άλλα απαραίτητα στοιχεία και ουσίες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το πρωί να εμφανίζεται λίπος και σμήγμα στο δέρμα μας.

Εκτός όμως από το γαλάκτωμα που θα χρησιμοποιήσουμε για να απομακρύνουμε όλες τις βλαβερές ουσίες από το πρόσωπό μας πρέπει να συνεχίσουμε με ένα αρκετά παρεξηγημένο προϊόν. Τη Λοσιόν. Συχνά παραλείπεται αλλά η δράση της θεωρείται πολύ σημαντική.

Απομακρύνει τα υπολείμματα του γαλακτώματος, κλείνει και σφίγγει τους πόρους, δροσίζει φέρνοντας τόνωση αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι επαναφέρει το ΡΗ του δέρματος στα κανονικά επίπεδα.

Έτσι λοιπόν θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο καθημερινός καθαρισμός του προσώπου δεν είναι πολυτέλεια αλλά το Α και το Ω για μια υγιή, λαμπερή επιδερμίδα.

Ενημερωθείτε για σχετικά προϊόντα προσώπου και καθαρισμού στον παρακάτω σύνδεσμο.

Κρέμα Προσώπου 100% Φυτική!!

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: