Θεραπείες Προσώπου από τη La Vie Naturelle

Θεραπείες Προσώπου από τη La Vie Naturelle

Παρακάτω θα βρείτε πέντε αποτελεσματικές θεραπείες προσώπου, που υπόσχονται να σας χαρίσουν λαμπερή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και υγιές δέρμα!

Θεραπείες Προσώπου από τη La Vie Naturelle

Όπως όλοι γνωρίζουμε το δέρμα και γενικά το ανθρώπινο σώμα μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που μέρα με τη μέρα αλλάζει. Ανανεώνεται , παράγει και εκκρίνει ουσίες και κύτταρα.  Όμως η πρόκληση του σε βλάβες είναι εξίσου συχνή και ‘αθόρυβη’ . 
Σκοπός λοιπόν μέσα από τις θεραπείες που θα αναφέρουμε είναι η πρόληψη από δερματικά προβλήματα καθώς και η αντιμετώπιση τους.


Πρώτη θεραπεία: Γνωστή και αρκετά αποτελεσματική, δεν είναι άλλη από το Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου. Τα οφέλη της θεραπείας αυτής είναι ότι καθαρίζει τους πόρους του δέρματος, ρυθμίζει τη λιπαρότητα, μειώνει τις βλάβες από την ακμή και ελαττώνει τον ερεθισμό και την ερυθρότητα. Ο βαθύς καθαρισμός είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος αλλά και μία από τις πιο διαδεδομένες θεραπείες προσώπου.

Δεύτερη θεραπεία: Η Ενυδάτωση προσώπου. Η συγκεκριμένη θεραπεία επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας, αποκαθιστά τον τύπο του δέρματος, δίνει ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και ιδανικό για επιδερμίδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ξηρότητα και την αφυδάτωση.

Τρίτη θεραπεία: Με Οξέα Φρούτα. Τα οφέλη της συγκεκριμένης αγωγής είναι να μειώνει τις λεπτές γραμμές έκφρασης και ρυτίδες, να αποχρωματίζει τις πανάδες, να εξομαλύνει τις ουλές και να χαρίζει φωτεινότητα στο δέρμα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και η χρήση της είναι ιδανική για χειμερινούς μήνες. 

Τέταρτη θεραπεία: Μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες προσώπου, τα Φύλλα Χρυσού. Τα οφέλη της διακρίνονται στη μείωση των γραμμών των ρυτίδων, στην πρόληψη της γήρανσης, στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας, καθώς επίσης, συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος και στη λεμφική παροχέτευση μιας και διώχνει μακριά τις τοξίνες. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Πέμπτη θεραπεία: Γνωστή ως Μεσοθεραπεία . Η εν λόγω αγωγή έχει ως στόχο την πρόληψη της γήρανσης αλλά και την αντιμετώπισή της. Τη συναντάμε και ως θεραπεία σώματος. Η μεσοθεραπεία χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων του προσώπου, αντιμετώπιση της τριχόπτωσης της κεφαλής, αλλά και αποτελεσματική δράση κατά του τοπικού πάχους στο σώμα.

Τέλος, η πρόληψη και η υγεία του δέρματος είναι ένας βασικός παράγοντας στη ζωή μας. Δώστε βάση στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματός σας με καινοτόμες θεραπείες.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: