Τι είναι το Serum προσώπου και γιατί το χρειάζομαι;

Τι είναι το Serum προσώπου και γιατί το χρειάζομαι;

Serum Προσώπου ή Ορός

Τι είναι το Serum προσώπου και γιατί θεωρείται απαραίτητο προϊόν περιποίησης;

Στο άρθρο αυτό, θα σας ενημερώσουμε για όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον «θαυματουργό» ορό, που προσφέρει ζωντάνια και ενυδάτωση στο πρόσωπο. Τι πρέπει να προσέξετε και ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τον εφαρμόζετε, προκειμένου να δείτε αποτελέσματα; Διαβάστε αναλυτικότερα παρακάτω.

Τι είναι το Serum Προσώπου

Το Serum είναι ένα προϊόν περιποίησης με ευεργετικά συστατικά και στοχευμένη δράση. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα καλλωπισμού και προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα και θρέψη στην επιδερμίδα του προσώπου. Συνήθως το συναντάμε με μορφή κρέμας ή gel. Η σύνθεση του αποτελείται από υδατικά στοιχεία και φυτικά εκχυλίσματα, που χαρίζουν ελαστικότητα και βαθιά ενυδάτωση.

Η θαμπή, άτονη ή αφυδατωμένη όψη είναι σήμα κατατεθέν ότι είναι καιρός να επενδύσετε σε έναν ορό, προκειμένου να επαναφέρετε την υγεία και τη λάμψη στην επιδερμίδα σας.

Serum προσώπου

Γιατί το Serum Προσώπου θεωρείται απαραίτητο;

Το serum θεωρείται αναγκαίο γιατί καλύπτει τις επιτακτικές ανάγκες της επιδερμίδας, πιο αποτελεσματικά από ότι οι κρέμες και τα γαλακτώματα. Αυτό οφείλεται στην σύστασή του, καθώς τα μόρια είναι μικρότερα από αυτά των υπόλοιπων προϊόντων, με αποτέλεσμα να διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες του ιδιότητες;

Τα συστατικά των Serum, διαφέρουν και ανάλογα με τη σύνθεσή τους, ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και τύπο επιδερμίδας. Πριν επενδύσετε σε έναν ορό, σκεφτείτε τι είναι αυτό που χρειάζεστε (ενυδάτωση, σύσφιξη, αντιγήρανση) και επικεντρωθείτε εκεί.

Σε γενικές γραμμές, το serumπροσώπου προσφέρει κάποιες από τις παρακάτω ιδιότητες:

 • Βαθιά θρέψη και ενυδάτωση
 • Πρόληψη της γήρανσης
 • Ελάττωση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης
 • Σφριγηλή επιδερμίδα
 • Σύσφιξη του δέρματος
 • Εξομάλυνση των ατελειών
 • Ζωντάνια και λάμψη

Serum Προσώπου

Πώς πρέπει να χρησιμοποιώ το Serum προσώπου;

Το Serum είναι ένα συμπληρωματικό προϊόν φροντίδας, γι’ αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά, προκειμένου να είναι αποτελεσματικό. Ιδανικά, εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν τη χρήση ενυδατικής κρέμας. Η ρουτίνα που σας προτείνουμε είναι η εξής:

 • Καθαρίζετε καθημερινά το πρόσωπό σας και κατόπιν εφαρμόστε κάποια τονωτική λοσιόν προσώπου.
 • Όταν η λοσιόν απορροφηθεί, εφαρμόστε το Serum προσώπου με απαλές κινήσεις.
 • Τέλος, εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα για να «σφραγίσετε» την ενυδάτωση στο δέρμα σας και για καλύτερα αποτελέσματα.

Extra Tips

 • Είναι πολύ σημαντικό, πριν εφαρμόσουμε τον ορό στο πρόσωπό μας, να έχουμε καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, ειδάλλως το προϊόν δεν θα μπορέσει να δράσει σωστά.
 • Το να χρησιμοποιούμε μεγαλύτερη ποσότητα από την προτεινόμενη δεν επισπεύδει τα αποτελέσματα. Το serum δεν απορροφάται από την επιδερμίδα μας και το επιπλέον προϊόν χαραμίζεται.
 • Μία καλή ηλικία για να ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμε Serumείναι τα 30. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αμελούμε τις ανάγκες της επιδερμίδας μας σε κάθε ηλικία.

Serum Προσώπου από τη La Vie Naturelle

Στο e-shop μας θα βρείτε φυτικά Serum με στοχευμένη δράση και πλούσια σύνθεση. Σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα του εμπορίου, δεν περιέχουν χημικές ουσίες που μπορούν να βλάψουν την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου. Περιέχουν βιταμίνες, εκχυλίσματα φρούτων και λουλουδιών και αιθέρια έλαια, που είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Ορός Για άμεσο Lifting !

Ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη μας ανάγκη και απευθύνονται σε νέες αλλά και πιο ώριμες επιδερμίδες. Συνδυάζονται αρμονικά με τα υπόλοιπά μας προϊόντα και συνθέτουν μία ολοκληρωμένη και φυτική λύση για την περιποίηση του προσώπου. Είμαστε βέβαιοι ότι θα κερδίσουν και τη δική σας εμπιστοσύνη.

Δείτε τα serum προσώπου μας κάνοντας ένα κλικ ΕΔΩ!

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: