Ορός Αντιγήρανσης

Ο ορός 3πλής δράσης προσφέρει άμεσα και ορατά αποτελέσματα καταπολεμώντας το πρόβλημα της γήρανσης για ένα δέρμα υγιές και νεανικό. Δεν αφήνει λιπαρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση στο μακιγιάζ σας.

Περισσότερες πληροφορίες

32,00€

Περισσότερες πληροφορίες

Ορός Αντιγήρανσης με 3πλή δράση

Ο ορός 3πλής δράσης είναι εμπλουτισμένος με ενεργά συστατικά τα οποία δρούν άμεσα στην επιδερμίδα . Καταπολεμά τη γήρανση του προσώπου βοηθώντας το να ανανεωθεί. Ο ορός της La Vie Naturelle είναι η άμεση λύση στο πρόβλημα της γήρανσης . Οι ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σας αυτό που επιθυμείται.

Ο Ορός Αντιγήρανσης με 3πλή δράση της
La Vie Naturelle

Ο ορός 3πλής δράσης είναι εμπλουτισμένος με ενεργά συστατικά τα οποία δρουν άμεσα στην επιδερμίδα. Καταπολεμά την γήρανση του προσώπου βοηθώντας το δέρμα να ανανεωθεί. Τα βασικά συστατικά του προϊόντος το Dragon’sBlood, το σαλιγκάρι και το Osiliftεισχωρούν στην επιδερμίδα προσφέροντας αναζωογόνηση και ελαστικότητα, αντιρυτιδική δράση , καταπολεμάνε τις ελεύθερες ρίζες , καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα και προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου η οποία θεωρείται απαραίτητη για την επιδερμίδα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:

Συστατικά: αλλαντοϊνη, Σαλιγκάρι , Dragon’sBlood, osilift , perfumepowder
Ηλικίες: Ηλικίες άνω των 40+
Χρήση: Τοποθετούμε τον ορό στη περιοχή του προσώπου μετά από έναν βαθύ καθαρισμό αποφεύγοντας τη περιοχή των ματιών.
Συσκευασία: 15ml

3 other products in the same category: