Εξατομικευμένες Κρέμες

Η La Vie Naturelle προσθέτει στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της, τη νέα πρωτοποριακή κατηγορία ‘’Εξατομικευμένες Κρέμες’’. Οι Εξατομικευμένες κρέμες έχουν ως στόχο να καλύψουν μοναδικές-ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας κάθε ατόμου. Το μυστικό βρίσκεται στην μελέτη που γίνεται εξ’ολοκλήρου για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πληροφορίες που θα μας δώσετε στην παρακάτω φόρμα. Οι άριστες πρώτες ύλες και τα ενεργά συστατικά, θα δώσουν στο δέρμα σας την θρέψη που χρειάζεται! Μάθετε περισσότερα Tips για τις εξατομικευμένες κρέμες στο Blog μας.

Η La Vie Naturelle σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε την δική σας αποκλειστική κρέμα, με ευεργετικά συστατικά, τα οποία θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του δέρματος σας. Οι αποκλειστικές κρέμες είναι φτιαγμένες από φυτικές ύλες, αιθέρια έλαια και είναι γεμάτες σε θρεπτικές ουσίες που αναπλάθουν το δέρμα.

Με την αγορά της αποκλειστικής κρέμας θα δείτε άμεσα αποτελέσματα! Ακολουθήστε και συμπληρώστε τις παρακάτω ερωτήσεις με πλήρη ακρίβεια και η La Vie Naturelle θα φροντίσει για εσάς.

Κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος: 

  • Οι λιπαρές επιδερμίδες έχουν ανάγκη για ενυδάτωση, αναζωογόνηση και ισορρόπηση της λιπαρότητας
  • Οι ξηρές επιδερμίδες χρειάζονται ενυδάτωση και θρέψη 
  • Οι κανονικές επιδερμίδες έχουν ανάγκη για αναζωογόνηση και προστασία της επιδερμίδας 
  • Οι μικτές επιδερμίδες απαιτούν ενυδάτωση, θρέψη και αναζωογόνηση


Η απάντησή σας είναι ιδιαίτερη σημαντική για εμάς. Κατόπιν της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου η τελειοποίηση της κρέμας θα είναι ολοκληρωμένη εντός 4 ημερών .