Αντηλιακά

Αντηλιακά | Sunscreen

Κάτι που πολλοί αγνοούν είναι το πόσο σημαντικά είναι τα αντηλιακά(sunscreen), ακόμα και το χειμώνα. Η έκθεση στις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου απαιτεί την σωστή προετοιμασία και προστασία. Το αντηλιακό δεν θα πρέπει να παραμελείται. Η αντιηλιακή προστασία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για το οποίο όλοι θα έπρεπε να μερι...

Αντηλιακά | Sunscreen

Κάτι που πολλοί αγνοούν είναι το πόσο σημαντικά είναι τα αντηλιακά(sunscreen), ακόμα και το χειμώνα. Η έκθεση στις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου απαιτεί την σωστή προετοιμασία και προστασία. Το αντηλιακό δεν θα πρέπει να παραμελείται. Η αντιηλιακή προστασία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για το οποίο όλοι θα έπρεπε να μεριμνούν, μιας και οι ακτινοβολίες γίνονται όλο και πιο ισχυρές. Μάλιστα, μπορούν να δημιουργήσουν ανεπανόρθωτες βλάβες στο δέρμα μας, που καμία φορά μπορεί να μην είναι καν ορατές, γι' αυτό σας συνιστούμε να το λαμβάνετε σοβαρά υπόψιν.

Αντηλιακά | Sunscreen από τη La Vie Naturelle

Εδώ θα βρείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την προστασία σας απέναντι στον ήλιο αλλά και το κλειδί που θα κάνει το μαύρισμά σας να διαρκεί.

Το πρόσωπό μας είναι καθημερινά εκτεθειμένο, είναι λοιπόν, αναγκαίο να εστιάσουμε εκεί. Για την ευαίσθητη αυτή περιοχή, η αντηλιακή μας κρέμα με πρωτεΐνη μεταξιού αποτελεί την ιδανική λύση.

Η πλούσια σύνθεσή του sunscreenθρέφει την επιδερμίδα, αποτρέπει την εμφάνιση ερεθισμών(κοκκινίλες) και αναζωογονεί το ταλαιπωρημένο δέρμα.

Για την προστασία του σώματος από τον ήλιο σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα αντηλιακά μας, με απαλή κρεμώδη σύνθεση και θρεπτικά συστατικά. «Σφραγίζουν» την επιδερμίδα μας από την επιβλαβή ακτινοβολία, προστατεύουν από τους ρύπους και χαρίζουν αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης. Ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για μαύρισμα που διαρκεί μέχρι και το χειμώνα, δοκιμάστε το λάδι μαυρίσματός μας με καρότο. Συστήνεται να χρησιμοποιείται σε σκουρόχρωμες και ήδη μαυρισμένες επιδερμίδες. Η σύνθεσή του περιέχει έλαια καρότου, έλαια καρύδας και βιταμίνες, που θεωρούνται κορυφαία φυσικά συστατικά για την ενίσχυση του μαυρίσματος. Παράλληλα, θρέφουν την επιδερμίδα και ενθαρρύνουν τη δημιουργία νέων κυττάρων.

Και μην ξεχνάτε! Πριν την έκθεσή μας στον ήλιο, πάντα πρέπει να χρησιμοποιούμε αντηλιακό, ακόμα και το χειμώνα. Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα για την προστασία και την περιποίηση της επιδερμίδας σας

Περισσότερα

Αντηλιακά  There are 4 products.

Showing 1 - 4 of 4 items
Showing 1 - 4 of 4 items