Λευκαντική κρέμα νύχτας

Οι Πανάδες και οι δυσχρωμίες του προσώπου είναι ένα πρόβλημα το οποίο κατα καιρούς αυξάνεται ολοένα και πιο πολύ γι'αυτό και η La Vie Naturelle σας παρουσιάζει την λευκαντική κρέμα νύχτας. Η λευκαντική κρέμα έχει ως στόχο την απαλαγή των πανάδων και δυσχρωμιών από την επιδερμίδα. Συνίσταται βράδυ και όχι πρωί για την αποφυγή προβλημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες

Το προϊόν αυτό δεν είναι διαθέσιμο

20,40€

24,00€

-15%

Περισσότερες πληροφορίες

Λευκαντική Κρέμα Νύχτας

Η λευκαντική κρέμα νύχτας από την La Vie Naturelle σας εγγυάται άμεσα αποτελέσματα στο πρόβλημα των πανάδων και στις διχρωμίες του προσώπου. Φροντίζουμε για ένα δέρμα όμορφο και λαμπερό.

Λευκαντική κρέμα νύχτας από την La Vie Naturelle

Οι κρέμες νύχτας θεωρούνται τα πιο σημαντικά προϊόντα. Τη νύχτα το δέρμα αναπλάθεται, ανανεώνεται, ο ρυθμός πολλαπλασιασμού των κυττάρων διπλασιάζεται και όλες οι φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας ενισχύονται για να αναπληρώσουν τις φθορές . Με τη χρήση της κρέμας νύχτας δρουν τα συστατικά  πιο καλά απορροφώντας έτσι το δέρμα αυτά τα οποία χρειάζεται, αναπλάθουν την επιδερμίδα και αποκαταστούν εξωτερικά και εσωτερικά την εμφάνιση της επιδερμίδας. Η λευκαντική κρέμα νυκτός προσφέρει εξάλειψη των πανάδων με τη καθημερινή χρήση της κάθε βράδυ. Το εκχύλισμα λούπινου, η βιταμίνη C και το Desert Harvest βοηθούν στην μείωση των πανάδων και την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου η οποία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία της επιδερμίδας.

Συστατικά: Αμυγδαλέλαιο, Μακαντάμια, εκχύλισμα λεμονιού, DesertHarvest, εκχύλισμα λούπινου, βιταμίνη C, άρωμα πορτοκάλι και τριαντάφυλλο.
Ηλικίες: Κατάλληλη για ηλικίες 30+
Χρήση: Τοποθετούμε τη λευκαντική κρέμα βράδυ και σε όλη την επιφάνεια του προσώπου εκτός των ματιών
Συσκευασία: 50ml

9 other products in the same category: