Αντρικό Καλλυντικό Δώρο

Σκέφτεσαι τι δώρο θα ήθελες να πάρεις σε εκείνον. Πολλές ιδέες αλλά καμία δεν σε ικανοποιεί. Εμείς θέλουμε να σε διευκολύνουμε και να σου δώσουμε ακόμα μια ιδέα. Τι πιο όμορφο από μία αντρική περιποίηση προσώπου και γενειάδας. Η αντρική περιποίηση δεν πρέπει να αμελείται . Δύο πακέτα Δώρου για δύο είδη αντρών . Επέλεξε το δώρο που θα τον ενθουσιάσει και θα το καταπλήξει .

Περισσότερες πληροφορίες

30,00€

Περισσότερες πληροφορίες

Αντρικό Καλλυντικό Δώρο

Η La Vie Naturelle σου προσφέρει δύο πακέτα δώρου για δύο είδη αντρών . Εκείνον με το rock αντισυμβατικό μούσι που αποτελεί σημείο αναφοράς για το πρόσωπο και το στυλ του και εκείνον που είτε θέλει είτε αναγκάζεται λόγω εργασίας να βγαίνει καθημερινά ξυρισμένος . Μοναδικά προϊόντα αντρικής περιποίησης που θα αγαπήσει από την πρώτη στιγμή.

Αντρικό Καλλυντικό Δώρο από τη La Vie Naturelle

Η αντρική περιποίηση είναι εξίσου σημαντική . Η La Vie Naturelle προσφέρει δύο πακέτα δώρου για την αντρική περιποίηση . Το Beard Oil αποτελεί βασική περιποίηση για τα μούσια ενυδατώνει και θρέφει την τρίχα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Τα προϊόντα περιποίησης για ξύρισμα βοηθούν στην εύκολη και γρήγορη αφαίρεση της τρίχας δίνοντας ένα απαλό και βελούδινο δέρμα .

Πληροφορίες Πακέτου :

Χρήση: Καθημερινή
Συσκευασίες : 50ml

Τιμή πακέτου για μούσια : 22,00€
Τιμή πακέτου για ξύρισμα: 18,00€

6 other products in the same category: