Σετ Ακμής

Το σετ ακμής θα σας βοηθήσει στην εξάλειψη της ακμής . Μιας δερματικής πάθησης η οποία ταλαιπωρεί σε μέγιστο βαθμό νεανικά πρόσωπα.  Φροντίζουμε για ένα υγιές δέρμα χωρίς προβλήματα.

Περισσότερες πληροφορίες

48,60€

54,00€

-10%

Περισσότερες πληροφορίες

Προϊόντα Σετ:

Προϊόντα: Υγρό σαπούνι προσώπου, Κρέμα ημέρας και νύχτας, Τζέλ ακμής με αλόη.
Χρήση: Καθημερινός καθαρισμός προσώπου με γαλάκτωμα και σαπούνι καθαρισμού. Πρώτα τοποθετούμε το τζελ ακμής σε όλη την επιφάνεια του προσώπου και μετά την ενυδατική μας κρέμα. Κατά την βραδινή ώρα  επαναλαμβάνουμε τον καθαρισμό προσώπου ο οποίος θεωρείται απαραίτητος και τοποθετούμε το τζελ ακμής και τέλος την κρέμα νύχτας.
Ηλικίες: Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες που πάσχουν από ακμή.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:

1) Καθαρισμός προσώπου πρωί-βραδύ

2) Δεν επεμβαίνουμε στα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα

3) Ακολουθούμε τις οδηγίες του/της δερματολόγου ή της αισθητικού μας.

Πακέτο Ακμής από την La Vie Naturelle

Η ακμή είναι μία δερματική πάθηση η οποία πλήττει κυρίως τους νέους ιδιαίτερα στην εφηβική ηλικία. Μερικοί παράγοντες οι οποίοι ευνοούν την εμφάνισή της είναι οι ορμονικές διαταραχές, στρες, διατροφή, κληρονομικότητα, αλλεργίες, βακτηριακές λοιμώξεις και φάρμακα. Το σετ που ετοιμάσαμε για εσάς περιλαμβάνει 4 βασικά προϊόντα τα οποία θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με αποτελεσματικό τρόπο την ενοχλητική ακμή. Προϊόντα εμπλουτισμένα με αλόη η οποία καταπολεμά την λιπαρότητα, είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, έχει αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητές. Η πρόπολη, με τις αναπλαστικές, αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδες ιδιότητες της βοηθάει στη μείωση της ακμής. Εκχυλίσματα κόκκινου σταφυλιού και κόκκινου κρεμμυδιού με αντιμυκητιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες συμβάλλουν στην εξάλειψη της πάθησης και τέλος το αιθέριο έλαιο λεβάντας και teatree(τεϊόδεντρο) θεραπεύουν τις λοιμώξεις.

Σαπούνι καθαρισμού με Λεβαντά 10.00€
Τζελ ακμής 12.00€
Κρέμα Ημέρας 17.00€
Κρέμα Νύχτας 15.00€

4 other products in the same category: