Αφρός ξυρίσματος

Ο αφρός ξυρίσματος της La Vie Naturelle προσφέρει ένα βελούδινο αποτέλεσμα χωρίς ερεθισμούς , κάνονας το ξύρισμα της αντρικής περιποίησης απολαυστικό . Τα ευεργετικά φυτικά συστατικά του προϊόντος προσφέρουν θρέψη, δεν αφήνουν κοκκινίλες ενώ η Βιτ. Ε και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού θα περιποιηθούν το ταλαιπωρημένο δέρμα δίνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας .

Περισσότερες πληροφορίες

4,80€

Περισσότερες πληροφορίες

Αφρός ξυρίσματος 

H La Vie Naturelle σας παρουσιάζει τον αφρό ξυρίσματος κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας . Τα φυτικά συστατικά που περιέχει θα σας δώσουν το αποτέλεσα που επιθυμείτε .Έχουν ήπια δράση και προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Το δέρμα κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος ερεθίζεται εις βάθος . Ο αφρός ξυρίσματος της La Vie Naturelle εγγυάται ένα δέρμα χωρίς ερεθισμούς . Η Βιταμίνη Ε αποτελεί βασικό συστατικό για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

Αφρός Ξυρίσματος από τη La Vie Naturelle

Ο αφρός ξυρίσματος αποτελεί το νούμερο ένα στην αντρική περιποίηση. Το ξύρισμα είναι μία καθημερινή ρουτίνα για τον άνδρα. Έτσι και εμείς φροντίσαμε να προσφέρουμε ένα προϊόν ήπιας δράσης . Ο αφρός ξυρίσματος τη La Vie Naturelle χάρης τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει προσφέρει μία αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης . Δεν ερεθίζει και δεν τραυματίζει την επιδερμίδα. Έχει άρωμα που διαρκεί και προσφέρει στην επιδερμίδα τη λάμψη και αναζωογόνηση.

Πληροφορίες προϊόντος:

Συστατικά: Φυτική γλυκερίνη, cocobetaine, Βιτ. Ε , εκχύλισμα πράσινου τσαγιού
Συσκευασία: 200ml
Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας

Customers who bought this product also bought:

10 other products in the same category: