Κρέμα ματιών Αντιρυτιδική με Εκχύλισμα Μήλου

Η κρέμα ματιών με εκχύλισμα μήλου είναι ένα προϊόν που θα σας χαρίσει λάμψη στην περιοχή των ματιών καθώς και αναζωογόνηση. Τοποθετώντας το προϊόν γύρω από τα μάτια θα αισθανθείται δροσία και φρεσκάδα. Αποτελέσματα ορατά για μάτια λαμπερά και νέα.

Περισσότερες πληροφορίες

16,00€

Περισσότερες πληροφορίες

Αντιρυτιδική Κρέμα ματιών με Εκχύλισμα Μήλου

Η κρέμα ματιών με εκχύλισμα μήλου προσφέρει αναζωογόνηση και λάμψη . Δίνει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα ανανεώνοντας τα κύτταρα της περιοχής και αυξάνοντας την σύνθεση κολλαγόνου. Το εκχύλισμα Μήλου είναι ένα ιδιαίτερα σπάνιο και δυσεύρετο εκχύλισμα. Το εκχύλισμα μήλου είναι πλούσιο σε ολεϊκά και λινολεϊκά οξέα τα οποία και προσφέρουν βαθιά και αποτελεσματική ενυδάτωση. Το έλαιο μήλου αυξάνει την σύνθεση κολλαγόνου και την αναγέννηση κυττάρων στην επιδερμίδα. Η κρέμα ματιών με εκχύλισμα μήλου θα σας χαρίσει λάμψη και ανανέωση στην περιοχή των ματιών.

Η κρέμα ματιών με εκχύλισμα μήλου από την
La Vie Naturelle


Το εκχύλισμα Μήλου είναι ένα ιδιαίτερα σπάνιο και δυσεύρετο εκχύλισμα. Το εκχύλισμα μήλου είναι πλούσιο σε ολεϊκά και λινολεϊκά οξέα τα οποία και προσφέρουν βαθιά και αποτελεσματική ενυδάτωση. Το έλαιο μήλου αυξάνει την σύνθεση κολλαγόνου και την αναγέννηση κυττάρων στην επιδερμίδα. Η κρέμα ματιών με εκχύλισμα μήλου θα σας χαρίσει λάμψη και ανανέωση στην περιοχή των ματιών.

Πληροφορίες Προϊόντος:

Συστατικά: Αμυγδαλέλαιο, Βιτ. Ε, Βιτ.C,εκχύλισμα αγγουριού ,ροδιού και μήλου, Υαλουρονικό οξύ
Χρήση: Πρωί-Βράδυ την τοποθετούμε γύρω από τα μάτια με απαλές κινήσεις.
Ηλικίες: 40+
Συσκευασία:
30ml

3 other products in the same category: