Μάσκες Προσώπου

Οι μάσκες Προσώπου αποτελούν ένα αναγκαίο προϊόν για την καθημερινή σας εβδομαδιαία περιποίηση. Οι ευεργετικές τους ιδιότητες βοηθούν στην θρέψη της επιδερμίδας καθώς και στην ενυδάτωση του προσώπου ισορροπώντας το Phτου δέρματος. Είναι ένα από τα πιο απαραίτητα καλλυντικά προϊόντα για μία υγιή επιδερμίδα χωρίς προβλήματα .

 

Περισσότερες πληροφορίες

7,00€

Περισσότερες πληροφορίες

Μάσκες Προσώπου

Οι μάσκες προσώπου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: αρχικά οι μάσκες απολέπισης (facescrubs), οι μάσκες καθαρισμού, οι οποίες συνήθως αποτελούνται από άργιλο (claymasks), οι ενυδατικές μάσκες και τέλος οι αποτοξινωτικές. Η συχνότητα με την οποία πρέπει να χρησιμοποιούμε την κάθε μάσκα είναι ανάλογη του τύπου της επιδερμίδας, αλλά και του είδους της μάσκας. Η μάσκα με την πράσινη άργιλο είναι μία μάσκα η οποία συστήνεται για λιπαρές επιδερμίδες εξαιτίας της ιδιότητας της πράσινης αργίλου να καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και να απομακρύνει κάθε είδος ρύπου αλλά και σμήγματος ενώ παράλληλα αποτρέπει τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων.

Μάσκες Προσώπου από τη La Vie Naturelle

Οι μάσκες Προσώπου μας είναι πλούσιες σε αιθέρια έλαια εκχυλίσματα και ενεργά συστατικά με στόχο την ανάπλαση και την υγεία του προσώπου . Πολύ σημαντικό είναι να επισημάνουμε πως τα ευεργετικά συστατικά που περιέχονται στις μάσκες προσώπου μας βοηθούν στην ανάπλαση του δέρματος την ελαστικότητα και την λάμψη καθώς βασικό τους συστατικό είναι η ελαστίνη και το κολλαγόνο.
Οι μάσκες προσώπου της La Vie Naturelle είναι η Πράσινη άργιλος, η Λευκή άργιλος , η Κίτρινη άργιλος και η μάσκα με Ενεργό Άνθρακα γνωστή και ως BlackMask. Ο κάθε άργιλος λαμβάνει τον δικό του ρόλο και ταιριάζει ανάλογα στις ανάγκες του κάθε προσώπου . Πριν από τη χρήση κάθε μάσκας θα πρέπει η επιδερμίδα να είναι εντελώς καθαρή για να μπορέσουν να δράσουν τα ενεργά συστατικά της μάσκας. Επίσης θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο χρόνο που αφήνετε τη μάσκα στο πρόσωπό σας. Ειδικά οι μάσκες αργίλου αν παραμείνουν περισσότερο ενδέχεται να προκαλέσουν ξηρότητα.

Η μάσκα με την πράσινη άργιλο είναι μία μάσκα η οποία συστήνεται για λιπαρές επιδερμίδες εξαιτίας της ιδιότητας της πράσινης αργίλου να καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και να απομακρύνει κάθε είδος ρύπου αλλά και σμήγματος ενώ παράλληλα αποτρέπει τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων.

Η μάσκα με την λευκή άργιλο είναι μία μάσκα, η οποία συστήνεται για ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες και αυτό χάρη στην ιδιότητα της λευκής αργίλου να εισχωρεί στο δέρμα εξαιτίας της λεπτόκοκκης σύνθεσης της κάνοντας έτσι έναν ήπιο καθαρισμό στο δέρμα.

Η μάσκα με την κίτρινη άργιλο είναι μία μάσκα, η οποία συστήνεται για ευαίσθητες, μεικτές, αλλά και λιπαρές επιδερμίδες. Εκτός από καθαρισμό της επιδερμίδας η κίτρινη άργιλος δίνει στην επιδερμίδα τόνωση και ιδιαίτερη λάμψη.

Ένα άλλο είδος μάσκας που έχει κάνει δυναμικά την είσοδό του στην κοσμητολογία τα τελευταία χρόνια είναι η μάσκα ενεργού άνθρακα γνωστή και ως μαύρη μάσκα. Αυτή η μάσκα ανήκει στην κατηγορία της αποτοξίνωσης (detox). Είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας και χαρίζει λεία επιδερμίδα αφού ο ενεργός άνθρακας απομακρύνει κάθε είδος τοξίνης από το πρόσωπο.

Πληροφορίες προϊόντος:

Συστατικά: άργιλος, Βιτ. Ε, αιθέριο έλαιο λεβάντας , tea-tree, κολλαγόνο, ελαστίνη
Χρήση: Καθημερινή
Συσκευασία: 100ml

Μάθετε περισσότερα στο άρθρο μας  εδώ !

4 other products in the same category: